Reparatie

REPARATIE

Voor reparatie van je smartphone of ipad of andere tablet kun je goed bij Precies160.nl terecht. Altijd is de vraag of het nog te repareren is. Als je met je 49-er FX gaat zeilen, en je smartphone loopt vol met van dat zoute zeewater, zal er weinig aan te redden zijn

 Maar een nieuw ruitje voor een smartphone zal wel lukken. Evenals zoiets voor je smartwatch. Vaak heeft een goede werkplaats ook wel eens refurbished. Dit is altijd interessant.

refurbished

Altijd even informeren of dat er iets op voorraad is, en met een beetje geluk loop jij met een prima ipad gekocht met een grote korting, de deur uit. Op refurbished staan alle garanties; wat dus overblijft is de lage prijs. Wat ze allemaal gaan repareren moet in de toekomst blijken, want wat krijgen we allemaal in de handel? Het enige wat nu bekend is dat je er goed terecht kan met je ipad en smartphone, en naar het overige kun je altijd vrijblijvend informeren. Dit geldt dan ook of het nog wel te repareren is, en of het nog waard is om het te laten repareren.

snel veroudert

  Apparatuur veroudert immers snel, zij waken voor rekeningen die hoger zijn als de waarde van het toestel. Of in de toekomst reparatie zal blijven is onduidelijk; ook de telecom apparatuur lijkt steeds meer een wegwerpproduct te worden. Maar dan zal het recyclen weer populair worden wat ook wat technische kennis vraagt. Maar zoals het nu is kun je met je apparatuur goed bij ze terecht, snel is het gerepareerd en met alle garanties omdat het gerepareerde goed blijft. Dit is belangrijk; van een smartphone kun je een levensduur van twee jaar verwachten, en sommige modellen gaan nog langer mee, repareren moet met alle garanties gebeuren tot het apparaat echt uit de tijd is.