Ben je benieuwd naar Philips Hue verlichting en hoe dit een meerwaarde kan zijn in je woning? Met lampen van Philips Hue is het mogelijk om deze per ruimte te besturen via bluetooth en de Hue Bluetooth app. Daarnaast is het mogelijk om het systeem uit te breiden met een Bridge, een centraal apparaat waarmee de verlichting in je hele woning bediend kan worden. Je kunt het dus zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Het voordeel van de keuze voor Philips Hue verlichting is dat je op een eenvoudige manier kennismaakt met de wereld van slimme verlichting. 

Binnen of buiten: alle verlichting regelen via één app

Slimme verlichting is een technologie waarbij het vooral nog makkelijker wordt voor jou om de verlichting binnen- en buitenshuis te regelen. Of je nu spots in de tuin hebt of mooie sfeerverlichting in de woonkamer: je bedient de verlichting met Philips Hue. Hiervoor heb je wel Philips Hue verlichting nodig, maar gelukkig zijn er genoeg lampen in het assortiment te vinden. Zo kun je iedere ruimte de verlichting geven die je wilt. Zijn de Hue lampen geïnstalleerd? Dan kun je ze connecten aan een Bridge: vervolgens bedien je iedere lamp in huis via de Hue app. 

Wat zijn de voordelen van Philips Hue verlichting?

Philips Hue verlichting heeft een aantal belangrijke voordelen. In de eerste plaats is het mogelijk om alle lampen met één klik in- en uit te schakelen. Je kunt dus iedere ruimte volledig transformeren. Je kunt ook je lampen gebruiken om te doen alsof je thuis bent, zodat je jouw woning beter beschermt tegen inbrekers. Maar ook als je gewoon thuis bent is  de Philips Hue verlichting een manier om sfeer te creëren. Doordat je de juiste lichtinstelling kunt kiezen bepaal je zelf de mate van licht in een ruimte.