Een telefoon is al lang niet meer alleen bedoeld om mee te bellen. Sterker nog waarschijnlijk is bellen één van de dingen waar telefoons nog maar weinig voor gebruikt worden. Het zijn vooral andere dingen waar telefoons steeds meer voor gebruikt worden. Denk aan social media, het maken van foto’s en filmpjes of om gehele series mee te kijken.

Het constant vasthouden van je telefoon om ergens naar te kijken, kan op den duur vervelend worden. Daarnaast is het niet ideaal om je telefoon tegen een boek of iets anders aan te zetten wat je net hebt gevonden. De kans is groot dat die dan omvalt. Heb jij hier ook altijd last van? Neem dan nu nog een telefoonstandaard!

Kwaliteit

Telefoonstandaards komen in alle vormen, maten en kwaliteit. Je hebt veel kleine standaards die weinig ruimte in nemen. Maar deze bieden nooit een ideale kijkhoek. Tevens zijn dit soort telefoonstandaards veelal van goedkoop plastic. Als je het veel gebruikt, bestaat de kans dat die al snel kapot gaat.

Voor kwaliteit kun je beter een telefoonstandaard. kopen van aluminium Deze zijn degelijk en kunnen tegen een stootje. Handig voor wanneer je hem overal mee naartoe neemt, bijvoorbeeld voor op je werk.

Altijd de perfecte kijkhoek

De aluminium standaard kun je dankzij de hoogwaardige scharnieren op verschillende hoeken instellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd de perfecte kijkhoek hebt. Ook als je urenlang series aan het kijken bent kun je gemakkelijk door blijven kijken, zonder last te krijgen van nek of rug. Door de scharnieren krijg je ook niet dat na verloop van tijd de telefoon ineens naar beneden hangt. Continue aanpassen is dus niet nodig.

Daarnaast zijn er nog meer handigheidjes, zoals de ruimte die open is aan de onderkant. Hierdoor kun je eenvoudig een snoer om op te laden bevestigen aan je telefoon. Jouw telefoon hoeft dus nooit zonder stroom te zitten!

Vooral als jij degene bent die wel urenlang achter kunt videobellen., is deze standaard echt ideaal! Met de standaard hoef je nooit meer ongemakkelijk je arm te buigen of strekken om de ideale kijkhoek te krijgen. Je zet hem neer en je bent er klaar voor.

Gemakkelijk onderweg

Het opvouwbare en lichtgewicht ontwerp biedt voordelen voor het reizen. Je klapt de standaard op en doet hem in je tas. Je kunt er natuurlijk ook altijd eentje standaard in je tas laten liggen!